Zavřít reklamu

Motorola koncem loňského roku představila novou vlajkovou loď s názvem Motorola Edge X30. Jde o vůbec první telefon, který dostal do vínku nejnovější špičkový čip Qualcommu Snapdragon 8 Gen 1. Nyní do éteru pronikla zpráva, že společnost pracuje na další „vlajce“, která bude údajně disponovat podobným čipem, fotoaparátem s rozlišením 200 MPx a podporou 125W nabíjení.

Nová vlajková loď Motoroly bude podle webu techniknews.net vybavena čipsetem s modelovým číslem SM8475, který by prý mohl nést název Snapdragon 8 Gen 2 (nemusí však jít o nový čipset, ale variantu Snapdragonu 8 Gen 1), 8 nebo 12 GB operační a 128 či 256 GB interní paměti a zakřiveným OLED displejem s velikostí 6,67 palců, rozlišením FHD+ s velmi vysokou obnovovací frekvencí 144 Hz.

Dále prý bude tento smartphone lákat na trojitý fotoaparát s rozlišením 200, 50 a 12 MPx, přičemž hlavní má být postaven na snímači Samsungu S5KHP1, druhý má být „širokáč“ a třetí bude teleobjektiv. Přední kamerka má disponovat vysokým rozlišením 60 MPx a má jít o stejný senzor, jaký používá Motorola Edge X30. Telefon prý bude podporovat superrychlé 125W kabelové a 50W bezdrátové nabíjení.

V tuto chvíli není známo, kdy by telefon mohl být uveden na scénu, avšak vzhledem k tomu, že Motorola Edge X30 se prodává teprve měsíc, mohlo by to být někdy v druhé polovině roku.

Témata:

Dnes nejčtenější

.