Zavřít reklamu

Do éteru pronikly klíčové specifikace příští vlajkové lodi společnosti Oppo, konkrétně Oppo Find X5 Pro. Ta by mimo jiné měla lákat na displej s velkým rozlišením a vysokou obnovovací frekvencí nebo fotoaparát s puncem značky Hasselblad, který by měl zajistit věrné podání barev či přirozeně vypadající barvu kůže.

Oppo Find X5 Pro podle známého leakera Abhisheka Yadava dostane do vínku nejnovější vlajkový čip Qualcommu Snapdragon 8 Gen 1, displej s rozlišením 2K a obnovovací frekvencí 120 Hz, trojitý fotoaparát s rozlišením 50, 50 a 13 MPx, přičemž první a druhý by měl být postavený na senzoru Sony IMX766 a třetí na snímači Samsung ISOCELL S5K3M5, a baterii s kapacitou 5000 mAh a podporou 80W kabelového a 50W bezdrátového nabíjení.

Na internet se mezitím dostaly údajné první fotografie telefonu, které ukazují tenké rámečky kolem displeje a nezvyklý design fotomodulu, který má tvar lichoběžníku. Z prvního snímku, jenž zachycuje pouze část přední strany, vyplývá, že smartphone softwarově poběží na systému ColorOS 12.1.

S ohledem na to, kdy Oppo v posledních letech představovalo své nové vlajkové lodě, mohli bychom se Oppo Find X5 Pro dočkat už v březnu. Vzhledem k tomu, že jeho loňský předchůdce Oppo Find X3 Pro po uvedení na čínský trh zamířil i do Evropy, je pravděpodobné, že Oppo Find X5 Pro bude na starém kontinentu dostupné také.

Dnes nejčtenější

.