Zavřít reklamu

Minulý týden do éteru pronikla možná evropská cena telefonu Redmi Note 11. I když Redmi tuto spekulaci nepotvrdilo, zveřejnilo, kdy na starém kontinentu smartphone skutečně představí.

Redmi Note 11 bude v Evropě a na dalších mezinárodních trzích uveden na scénu 26. ledna. Potvrdily se tak některé neoficiální informace, které hovořily o tom, že se tak stane ještě tento měsíc (jiné mluvily o prvním kvartálu). Jak je v době koronavirové pandemie obvyklé, představení proběhne formou on-line přenosu. Vzhledem k tomu, že Redmi ve své upoutávce zmiňuje „řadu“ Redmi Note 11, můžeme s jistotou říci, že příští středu představí minimálně dva telefony.

Globální základní model Redmi Note 11 (konkrétně by mělo jít o verzi s 4G) by se měl nabízet s modernějším čipsetem Snapdragon 680 (čínskou verzi pohání Helio G88). Zbytek specifikací podle všeho zůstane stejný, zájemci tedy dostanou 6,5palcový LCD displej s rozlišením FHD+ a 90Hz obnovovací frekvencí, trojitý fotoaparát s hlavním 50MPx snímačem, 8MPx přední kamerku, na boku umístěnou čtečku otisků prstů, stereo reproduktory, baterii s kapacitou 5000 mAh a podporou 18W rychlého nabíjení a Android 11 s nadstavbou MIUI 12.5.

Témata:

Dnes nejčtenější

.