Zavřít reklamu

WhatsApp je sice světově nejpopulárnějším komunikátorem (v současnosti má přes 2 miliardy uživatelů), pokud však jde o funkce, za svou konkurencí poněkud zaostává. V poslední době se to však snaží změnit – na konci loňského roku v něm přibyla možnost používat jej na více zařízeních současně nebo funkce přenášení historie chatů z iOS na androidová zařízení. Nyní se do aplikace chystají další novinky, které mají tentokrát vylepšit editor fotek a videí.

WhatsApp totiž vydal novou androidovou betaverzi, která nese označení 2.22.3.5 a odhaluje dvě nové funkce, které dostane editor obrázků a videí. O co konkrétně jde?

Do editoru přibydou dvě nová pera a nyní tak budou tři – jemné, to střední velikosti a hrubé. Druhou funkcí je možnost rozmazání fotografie. Ta není úplně nová, protože je již dostupná ve verzi pro iOS. Umožňuje jednoduše snížit viditelnost celé fotky nebo její části, a dokonce i videa.

Výše uvedené novinky jsou v tuto chvíli dostupné pouze uživatelům bety WhatsAppu, již brzy by se jí však měli dočkat všichni.

Dnes nejčtenější

.