Zavřít reklamu

Aplikace Googlu Digitální rovnováha by mohla již brzy dostat nový widget, který uživateli ukáže dobu strávenou na obrazovce a nejčastěji používané aplikace. Informoval o tom web 9to5google.

Web 9to5google to, že Google v rámci aplikace Digitální rovnováha pracuje na novém widgetu, zjistil dekompilací souborů APK její poslední verze (1.0.416751293 beta). Widget informující o čase stráveném na obrazovce se má jmenovat Your screen time.

Webu se podařilo tento widget dokonce i zprovoznit. Jak vyplývá z jím zveřejněných snímků obrazovky, je poměrně kompaktní (velikost 2×2 nebo 2×1 při zobrazení bez aplikací), ale je možné jej výrazně zvětšit. Když je zvětšený, zobrazují se pod ním tři momentálně nejpoužívanější aplikace – spolu s dobou jejich používání. Tento čas se zobrazuje v barevně a velikostně odlišených bublinách, které velmi pěkně ladí s dynamickými barevnými tématy Androidu 12.

Užitečný widget bude pravděpodobně dostupný pro všechny telefony s Androidem, ne jen pro smartphony Pixel, podotýká web. Poslední verzi aplikace Digitální rovnováha můžete stahovat z Google Play.

Témata:

Dnes nejčtenější

.