Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tak jako každý měsíc, i na duben si Samsung přichystal zajímavé slevy na své telefony, tablety a chytré hodinky. Ušetřit můžete tisíce korun, stačí jen vyměnit staré zařízení za nové. U některých produktů vám Samsung kromě bonusu nabídne navíc ještě dárek nebo dodatečnou slevu přes slevový kód. U Mobil Pohotovosti navíc ke všem telefonům Samsung získáte zdarma prodlouženou 3letou záruku.

Jednou z nejvýhodnějších koupí je teď bezesporu Galaxy S21 FE, který můžete mít se slevou 3 tisíce korun a ještě se sluchátky Galaxy Buds2 zdarma. Velmi výhodné jsou také hodinky Galaxy Watch4 Classic, které po kombinaci dvou slev pořídíte už za 5 990 Kč (běžně 9 490 Kč). Nadále také platí bonus až 5 000 Kč na celou vlajkovou řadu Galaxy S22, stačí vyměnit starý telefon za nový. A stejný bonus až 5 000 Kč nyní Samsung rozšířil také na nejnovější řadu tabletů Galaxy Tab S8.

1520_794_Samsung_galaxy_s21_fe_graphite

Nejvýhodnější slevy na Samsung:

Kromě výše zmíněné prodloužené 3leté záruky na všechny telefony Samsung získáte u Mobil Pohotovosti navíc ještě 15% bonus, díky kterému získáte za své stávající zařízení ještě více peněz. Rozdíl mezi cenou nového telefonu a výkupní cenou vašeho zařízení si pak dokonce můžete rozdělit do 26 měsíců a docítil tak nejnižší měsíční splátky díky speciální službě Koupíš, Prodáš.

Dnes nejčtenější

.