Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Předobjednávky Xiaomi 12, 12 Pro a 12X končí už tuto středu 13. dubna. Zbývají tak poslední tři dny, kdy můžete k novým vlajkovým modelům od Xiaomi získat jako dárek chytré hodinky Xiaomi Watch S1, případně sluchátka Xiaomi Buds 3.

Nové vlajkovky Xiaomi 12, 12 Pro a 12X jsou šité na míru náročnějším uživatelům, kteří chtějí telefon s velmi kvalitním displejem, špičkovým fotoaparátem, bezprecedentním výkonem a ultrarychlým nabíjením – nejnadupanější Xiaomi 12 Pro se zvládne nabít z nuly na 100 % za pouhých 18 minut. Novinky zároveň potěší i sympatickou cenou, protože základní Xiaomi 12X začíná už na 15 990 Kč.

Hodinky nebo sluchátka jako dárek

Pokud si stihnete některou ze tří novinek předobjednat do této středy 13. dubna (včetně), získáte k telefonům navíc ještě hodnotné dárky. Při koupi základního Xiaomi 12X na vás čekají špičková sluchátka Xiaomi Buds 3 v hodnotě 2 499 Kč. A pokud sáhnete po Xiaomi 12 nebo Xiaomi 12 Pro získáte jako dárek nové Xiaomi Watch S1 v hodnotě 5 499 Kč – první chytré hodinky Xiaomi s podporou NFC plateb.

Xiaomi_Watch_S1

Kromě výše uvedeného dárku dostanete k telefonu Xiaomi automaticky ještě 6 měsíců záruku na bezplatnou opravdu displeje v případě jeho poškození. U Mobil Pohotovosti můžete také počítat s prodlouženou 3letou zárukou, kterou dostanete k telefonu zdarma. A pokud při koupi Xiaomi 12, 12 Pro nebo 12X zároveň prodáte svůj stávající telefon (tablet, notebook nebo chytré hodinky), získáte ještě 15% bonus k výkupní ceně. Více zjistíte na této stránce.

Dnes nejčtenější

.