Zavřít reklamu

Uvedení prvních chytrých telefonů z dílny Honor na náš trh způsobilo doslova šílenství. V poměru cena výkon se brzy staly jedněmi z nejvyhledávanějších zařízení pro běžné spotřebitele. Zrušení služby Google v modelech Honor pod záštitou společnosti Huawei sice vyvolalo mírné obavy o budoucnost celé řady oblíbených telefonů, ale po prodeji jakoby značka nabrala druhý dech. Během své historie jsme mohli být svědky několika ikonických modelů, z nichž mnohé se dodnes těší velké oblibě.

Obstojný start v podobě modelu Honor 8

Rok 2016 přinesl do našich končin jeden z prvních modelů značky Honor. Dceřiná značka společnosti Huawei si tímto kouskem upevnila své místo na trhu a také v srdcích samotných spotřebitelů. Mezi největší lákadla modelu Honor 8 patří rozhodně duální fotoaparát, který zaujme už na první pohled. Nechybí ani spolehlivý a rychlý snímač otisků prstů, hybridní dual SIM slot nebo USB C konektor a 3,5mm audio jack.


Snímek obrazovky 2022-04-27 v 15.17.03

Honor 8 nabízí spoustu vychytávek, z nichž dnes, v éře neustále se zdokonalující technologie, sice na zadek nespadnete, ale pokud nejste náročným uživatelem, tento model si vás získá. Nemluvě o výborné konstrukci s elegantním designem v kombinaci kovu a skla, za který se rozhodně stydět nebudete. V případě, že byste si chtěli jeho zevnějšek ještě o něco vylepšit, stačí si pořídit stylový Honor 8 kryt na telefon.

Honor 10 jako nestárnoucí legenda

Oblíbená kombinace kovu a skla se přenesla také do následujících přístrojů značky Honor. Model Honor 10 dostal opravdu prémiové zpracování s měnícími se barvami pod každým úhlem. O tom, že se tento telefon stal perfektní volbou pro ty, kterým záleží na tom, jak chytrý telefon vypadá, svědčí jeho prodeje po uvedení na trh. Výrobce si však kromě vzhledu dal v tomto případě pozor také na srdce celého smartphonu – rychlý, stabilní a intuitivní systém.


Snímek obrazovky 2022-04-27 v 15.17.08

Zvětšená kapacita akumulátoru, možnost rychlonabíjení a nadupaný fotoaparát z něj zakrátko udělaly vlajkovou loď společnosti. Dnes můžeme tvrdit, že právě Honor 10 je jedním z nejikoničtějších modelů této značky během její krátké historie.

Honor Magic V – chytrý telefon z budoucnosti?

Čínská značka rychle pochopila, že pokud si chce své místo na trhu udržet, musí kráčet s dobou, a proto v lednu 2022 představila svůj úplně první skládací chytrý telefon Honor Magic V. Právě tento model může být prvním skládacím telefonem s nejvýkonnějším čipsetem od Qualcommu. Je tak možné, že by se takovýto model rychle uchytil také na mezinárodním trhu. Bezkonkurenční výkon je zabalen v luxusním designu, který se od dob Honoru 8 výrazně posunul. Novinkou je také podpora připojení k 5G síti, čímž si tento model rozhodně nasbírá nějaké bodíky navíc.

Snímek obrazovky 2022-04-27 v 15.17.15

Český spotřebitel si však zatím musí vystačit se stejně výborným modelem Honor 50, který sice není skládací, ale stále ho lze považovat za jeden z nejlepších telefonů z dílny Honor.

Dnes nejčtenější

.