Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka vivo, která na začátku června spojila síly s aktuálně nejúspěšnějším českým fotbalistou a čerstvým vítězem ankety Fotbalista roku Patrikem Schickem, přináší na český trh svoji nejnovější vlajkovou loď. Nový vivo X80 Pro láká na skutečně vrcholné specifikace, včetně fotoaparátu Zeiss a unikátní ultrazvukové čtečky otisků prstů v displeji.

Prvotřídní fotoaparát

Novinku vivo X80 Pro si můžete už předobjednat, přičemž za cenu 26 990 Kč jde o vlajkovou loď skutečně se vším všudy, čemuž odpovídá i prémiová výbava. Špičkový je především fotoaparát telefonu, na jehož vývoji se podílela německá firma Zeiss. Hlavní 50Mpx snímač s laserovým ostřením doplňuje například i teleobjektiv s gimbalovou stabilizaci. O skutečně prvotřídní snímky se ale stará i speciální fotočip Vivo V1+.

vivo_X80_Pro_camera

Unikátní čtečka otisků prstů

V ostatních aspektech má vivo X80 Pro také čím zaujmout. Kupříkladu nechybí prvotřídní procesor Snapdragon 8 Gen 1, RAM 12GB, 256GB úložiště, rychlé 80W nabíjení (50W bezdrátově), voděodolnost IP68 nebo stereo reproduktory. Velmi zajímavý je ovšem 6,8″ AMOLED displej, který v sobě ukrývá unikátní ultrazvukovou čtečku otisků prstů, jenž je nejenom extrémně přesná a rychlá, ale především má až 11,1krát větší rozpoznávací plochu než běžné čtečky.

Vivo X80 Pro je tedy skutečně nabušený telefon. U Mobil Pohotovosti si už můžete novinku předobjednat a pro nejrychlejší je připraven dárek v podobě bezdrátových sluchátek vivo TWS 2 ANC v hodnotě 3 tisíc korun, které k telefonu dostanete zdarma. Aktuálně si také výrazně levněji můžete pořídit vivo Y33s, který je k mání za 4 999 Kč (běžně 5 999 Kč) – k telefonu získáte i záruku na 3 roky zdarma.

1520_794_vivo_X80_Pro

Dnes nejčtenější

.