Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Xiaomi zkrátka umí dělat telefony vyšší střední třídy a nový Xiaomi 12T a 12T Pro jsou toho jasný důkazem. Opět jde totiž o velmi oblíbené modely, které dokonce byly krátce po zahájení prodejů chvíli nedostupné, a na některé varianty se stále čeká. Velkým lákadlem je 200Mpx fotoaparát, ale také robotický vysavač v hodnotě 4 990 Kč, který dostanete k telefonům zdarma. A právě tato akce už za pár dní končí.

Poslední šance získat vysavač zdarma

Aktuálně totiž při koupi jakéhokoli Xiaomi 12T nebo Xiaomi 12T Pro získáte robotický vysavač Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite v hodnotě 4 990 Kč. Akce však platí už jen do pondělí 31. října, tudíž pokud si na aktuálně jeden z nejlepší smartphonů od Xiaomi děláte zálusk, je určitě vhodné s nákupem už déle neotálet. Zmíněný vysavač navíc není jediný dárek, který k telefonu dostanete.

Mobil Pohotovost exkluzivně k Xiaomi 12T a 12T Pro nabízí ještě 3letou záruku zdarma a taky speciální bonus 2 000 Kč – tedy dárky, které nikde jinde nezískáte. Bonus snadno uplatníte, pokud při koupi nového Xiaomi zároveň prodáte svůj starší smartphone (nebo tablet, chytré hodinky či notebook) a díky němu vás nový Xiaomi 12T může vyjít jen na 191 Kč měsíčně (při upgradu z loňského Xiaomi 11T) v rámci revoluční služby Koupíš, Prodáš, Prodáš, Splácíš. Více se dozvíte na mp.cz/xiaomi12t.

1520_794_Xiaomi_12T_Pro_blue

Loňský Xiaomi 11T za nejlepší cenu

Nicméně, pokud se poohlížíte spíše po levnějším smartphonu, můžete sáhnout po loňském Xiaomi 11T, který je nyní k mání za nejlepší cenu. Jde aktuálně o jednu z nejvýhodnějších koupí na trhu, protože za telefon se 120Hz AMOLED displejem, 108Mpx fotoaparátem a 5000mAh baterií zaplatíte jen 8 490 Kč (původně 12 990 Kč). Navíc na mp.cz můžete opět počítat s tím nejlepším možným dárkem – prodlouženou zárukou na 3 roky zdarma.

Xiaomi_11T_black_blue

Dnes nejčtenější

.