Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Dnes je Black Friday a to znamená jediné – ještě vyšší slevy na chytré telefony, hodinky a spoustu dalšího příslušenství. Ode dneška po velmi omezenou dobu jsou totiž vybrané produkty za ještě nižší ceny než doposud. A my jsme pro vás vybrali 10 těch nejlepších kousků, které se teď opravdu vyplatí.

TOP 6 nejvýhodnějších smartphonů

Začneme telefony, kde si zaslouží zmínku hned několik modelů, ale jeden kousek mezi nimi obzvlášť vyčnívá. Pouze na pár dní jsou totiž zlevněné novinky Xiaomi 12T a 12T Pro, jejichž cena je nižší až o 3 tisíce, a další až tři tisíce ušetříte ve formě bonusu na výkup, který k telefonu dostanete jen u Mobil Pohotovosti. Mimořádně výhodný je teď taky Galaxy A53 od Samsungu, který je ve slevě a ještě k němu získáte sluchátka Galaxy Buds2 zdarma. A uniknout vaší pozornosti by neměl ani POCO X4 Pro, protože za super cenu nabídne 108Mpx fotoaparát a 120Hz displej.

Ke všem uvedeným telefonům dostanete navíc ten nejlepší dárek v podobě prodloužené záruky na 3 roky zdarma.

1520_794_Samsung_Galaxy_S22_Ultra

TOP 4 chytré hodinky a sluchátka za nejnižší ceny

Ještě možná o kus speciálnější slevy najdeme v kategorii příslušenství, protože zde je hned několik kousků, které má Mobil Pohotovost dočasně nabízí za skutečně nejnižší ceny na trhu. Mimořádně zajímavě vychází především Galaxy Watch5 a Watch5 Pro, tedy nejnovější generace chytrých hodinek od Samsungu, a taky jejich předchůdce Galaxy Watch4 Classic. Za zdaleka nejlepší cenu můžete koupit i bezdrátová sluchátka Niceboy.

1520_794_Black_Friday_MP

Dnes nejčtenější

.