Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vypněte hlavu a odpočiňte si v nadcházejících dnech volna u nějaké super hry na svém novém XBOXu. Pro jeho koupi máte totiž právě teď ideální příležitost, jak ušetřit nějakou tu tisícovku. Pokud vám doma přebývá nějaké použité zařízení –⁠ stará herní konzole, telefon, tablet nebo třeba chytré hodinky, můžete ho prodat skrze stránku kupxbox.cz a k výkupní ceně navíc získat super dárek –⁠ měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky kterému dostanete přístup k více než stovce nejlepších her.

A jak to funguje? Kupte si konzoli XBOX, například nadupanou speciální edici XBOX Series S s extra druhým ovladačem nebo třemi rozšiřujícími herními balíčky u některého z oficiálních partnerů, například Mobil Pohotovost, Alza, Mall nebo czc.cz. Pomocí jednoduché kalkulačky si na stránkách kupxbox.cz spočítáte, kolik dostanete za své použité zařízení. Poté si stačí jen objednat bezplatnou přepravu a náš kurýr vaše použité zařízení vyzvedne. Nemusíte tak nikam chodit a vše zvládnete vyřídit komfortně z pohodlí domova.

Pro vaši představu, pokud se tedy například rozhodnete prodat starší XBOX One S, pak vás nový XBOX Series S ve speciální edici po odečtení výkupní ceny vyjde na 4 839 Kč. A jako bonus získáte ještě měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky kterému si můžete zahrát ty nejlepší světové hry.

  • Vyměňte své staré zařízení za nový XBOX právě zde na kupxbox.cz
1520_794_XBOX

Dnes nejčtenější

.