Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí herní konzole? Pokud jste propadli kouzlu gamingu, nyní je právě ideální čas na vytvoření objednávky. Nejen že si odpočinete u parádních her, ale ušetříte i nějakou tu korunu díky výkupní akci na kupxbox.cz. Pokud vám doma v šuplíku leží nějaké starší zařízení, které už nepoužíváte (stará herní konzole, telefon, tablet nebo třeba chytré hodinky), můžete ho prodat na stránce kupxbox.cz. K výkupní ceně navíc dostanete dárek –⁠ měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, se kterým si zahrajete více než sto nejlepších her. 

Postup pro získání výkupní ceny a bonusu je následovný. Kupte si konzoli XBOX, třeba nadupaný XBOX Series S u některého z oficiálních partnerů, například Mobil Pohotovost, Alza, Mall nebo czc.cz. Pomocí chytré kalkulačky si na stránkách kupxbox.cz jednoduše spočítáte, kolik dostanete za své použité zařízení. Poté už stačí jen objednat bezplatnou přepravu a náš kurýr vaše použité zařízení vyzvedne na vámi zvolené adrese. Vše tak zvládnete vyřídit z pohodlí domova. Akce platí i na nejvýkonnější konzoli současnosti XBOX Series X.

Pojďme se podívat na modelový příklad. Máte doma starší konzoli XBOX One S, kterou se rozhodnete vyměnit za novou. V tomto konkrétním případě vás pak nový XBOX Series S po odečtení výkupní ceny vyjde jen na 3 840 Kč. A jako bonus získáte ještě měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, díky kterému si můžete zahrát ty nejlepší herní pecky.

  • Vyměňte své staré zařízení za nový XBOX právě zde na kupxbox.cz

Dnes nejčtenější

.