Zavřít reklamu

Už ve středu 1. února představí Samsung velmi očekávané novinky z rodiny Galaxy. Chcete krátce po premiéře jednu z nich vyhrát? Máte jedinečnou příležitost. Mobil Pohotovost totiž spouští speciální soutěž o 3x novinku Samsung, jejíž premiéra proběhne právě na Galaxy Unpacked příští týden.

Pro zapojení do soutěže stačí jen vyplnit kontaktní e-mail na stránce mp.cz/galaxyunpacked a zaregistrovat se tak k odběru novinek o rodině Samsung. Přihlásit se můžete kdykoli od 20. 1. do 1. 2. 2023 do 19:00. Vylosování výherců proběhne do týdne od skončení soutěže.

1800_900_samsung_teasing

Šanci na výhru má skutečně každý, soutěží se totiž rovnou o 3 kusy novinky Samsung. Výherci tak budou celkem tři, přičemž každý z nich bude mít nárok na jednu z novinek. V případě, že by Samsung novinky z rodiny Galaxy nepředstavil, má soutěžící nárok vybrat si jakékoliv zařízení Samsung v prodejní ceně do 20 000 Kč.

Odhalení nových produktů Samsung v rámci Galaxy Unpacked můžete sledovat živě 1. 2. 2023 od 19:00 na stránce mp.cz/galaxyunpacked, kde bude umístěno live stream video.

1520_794_Galaxy_Unpacked_Soon

Dnes nejčtenější

.