Zavřít reklamu

V rámci současných slev na Alze si můžete přijít na řadu skvělých produktů za zcela bezkonkurenční ceny. Na své si přijde doslova každý. Slevy jsou totiž spojeny s neuvěřitelně rozsáhlou nabídkou, kdy si můžete přijít například na telefony, tablety, různé doplňky a mnoho dalších. Pojďme si proto společně posvítit na 5 nejlepších Android produktů a příslušenství, které nyní na Alze pořídíte se slevou.

Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/128GB

Aktuálně si můžete s parádní slevou přijít na jeden z nejlepších smartphonů. V akci je totiž Google Pixel 7 Pro 5G 12GB/128GB. Tento model se totiž pyšní úžasným 6,71″ AMOLED displejem s rozlišením 3120 x 1440 pixelů a 120Hz obnovovací frekvencí. Nezaostává ale ani z hlediska výkonu. O ten se totiž stará pokročilý čipset Google Tensor G2 s 8jádrovým procesorem, což jde ruku v ruce s 12GB operační pamětí RAM a 128GB úložištěm.  Nadšence také potěší výdrž baterie. Telefon totiž disponuje akumulátorem s kapacitou 5003 mAh.

Telefonu nadále není cizí podpora 5G sítí a potěší i zabudovanou čtečkou otisků prstů v displeji. Obrovskou pozornost si navíc získává jeho pokročilá zadní fotosoustava. Pyšní se totiž trojicí objektivů, v jejichž čele stojí 50Mpx senzor s clonou f/1,9. Dokáže se tak postarat o naprosto bezkonkurenční snímky. Nadále nesmíme zapomenout podporu rychlého nabíjení (až 30W), voděodolnost dle IP68 či operační systém Android 13. Aktuálně si můžete Google Pixel 7 Pro 5G pořídit se slevou ve výši 1499 Kč.

Asus Zenfone 8 8GB/128GB

Pokud hledáte doopravdy kvalitní, všestranný a schopný telefon, ale nechcete za něj utrácet přes 20 tisíc, zbystřete. V takovém případě by vám rozhodně neměla uniknout současná nabídka na Asus Zenfone 8 8GB/128GB, který je totiž k dostání s doslova bezkonkurenční slevou. Tento telefon vás zaujme svým 5,92″ AMOLED displejem s rozlišením 2400 x 1080 pixelů a až 120Hz obnovovací frekvencí. O bezchybný chod se následně stará Snapdragon 888 s 8jádrovým procesorem a 8 GB operační paměti RAM.

Nadále potěší podpora 5G sítí, rychlého nabíjení (až 30 W), voděodolnost dle IP68 a pokročilá duální fotosoustava s 64Mpx hlavním senzorem s clonou f/1,7. Co je však na Asus Zenfone 8 vůbec nejlepší, je jeho nízká cena. Nyní jej totiž pořídíte se slevou ve výši 6500 Kč. Namísto tradičních 18 490 Kč vás vyjde jen na 11 990 Kč!

Samsung Galaxy A23 5G

Jako skvělý zástupce střední třídy se momentálně nabízí Samsung Galaxy A53 5G. Tento telefon si opět zakládá na velkém kvalitním PLS displeji s úhlopříčkou 6,6″ a Full HD rozlišením (2408 x 1080 pixelů). O svižný chod se pak stará čipset Snapdragon 695 5G v kombinaci s 4 GB operační paměti typu RAM. Interní paměť úložiště činí 64 GB. Jak už ze samotného názvu jak zařízení, tak i jeho čipu vyplývá, tento model se pyšní podporou 5G sítí, což z něj dělá jednoho z nejlepších zástupců střední třídy. V poměru cena/výkon se jedná o parádní zařízení.

Samozřejmě navíc nesmíme zapomenout zmínit podporu rychlého nabíjení (až 25 W), operační systém Android 12, propracovaný a nesmírně schopný zadní fotomodul se čtyřmi objektivy a ještě i tradiční 3,5mm jack konektor pro připojení sluchátek. Zároveň potěší, že je telefon takzvaně Dual SIM. Pohodlně dokáže fungovat s dvěma čísly a ještě vám umožní připojit paměťovou kartu. Telefon je nyní k dostání se slevou. Navíc se pak ještě nabízí slevový kód ve znění SAMSUNG23MT800, díky němuž vás Samsung Galaxy A23 5G vyjde jen na 7199 Kč 6 399 Kč.

Realme 8i 64GB

Rozhodně nesmíme zapomenout ani na takzvané vstupní modely. V takovém případě by vám rozhodně neměl uniknout Realme 8i 64GB. Tento chytrý dotykový telefon nabízí 6,6″ IPS displej s rozlišením 2412 x 1080 pixelů a 120Hz obnovovací frekvenci. Co se týče výkonu, přestože se jedná o základní smartphone, tak i přesto má co nabídnout. Zakládá si totiž na čipsetu MediaTek Helio G96 s 8jádrovým procesorem a 4 GB operační paměti RAM. O skvělé fotografie se pak postará zadní fotosoustava se čtveřicí objektivů. Telefon je také Dual SIM s podporou pro paměťové karty a dokonce nabízí i čtečku otisků prstů či podporu rychlonabíjení (až 18 W). Aktuálně jej pořídíte se slevou ve výši téměř 1000 Kč.

Niceboy HIVE Podsie 3

Muzika je neodlučitelnou součástí našich každodenních životů. A právě proto byste rozhodně neměli přehlédnout současnou slevu na nesmírně populární Niceboy HIVE Podsie 3. Tato špuntová True Wireless sluchátka vás potěší svým křišťálově čistým zvukem. Spoléhají se totiž na kvalitní 8mm měniče, což jde ruku v ruce s podporou kodeků AAC a SBC či použitím moderní bezdrátové technologie Bluetooth 5.1, jež zajišťuje bezchybný a stabilní přenos.

Sluchátka také velice příjemně potěší svou výdrží. V kombinaci s nabíjecím pouzdrem totiž vydrží až 35 hodin na jedno nabití, díky čemuž vás dokážou doprovázet klidně i přes celý den. Samozřejmostí je také podpora hlasových asistentů, odolnost vůči vodě dle stupně krytí IPX4 či kvalitní mikrofony s technologií potlačení šumu. O Niceboy HIVE Podsie 3 navíc můžete mít perfektní přehled díky mobilní aplikaci Niceboy ION. V té uvidíte jejich stav nabití, poslední známou polohu, a zároveň zde najdete propracovaný ekvalizér. Zvuk si tak můžete kdykoliv přizpůsobit dle vlastních potřeb. Tato sluchátka nyní pořídíte se 17% slevou.

Dnes nejčtenější

.