Zavřít reklamu

V online obchodě Google Play je nově k předobjednání herní titul ve stylu kultovního Street Fightera. Za hrou, která nese název Street Fighter: Duel, stojí vývojářské studio Crunchyroll Games. Pokud se ale těšíte na návrat původní herní klasiky, nebo alespoň na hodně věrnou předělávku, budete možná zklamáni.

Nejnovější hra z populární bojové série se sice bude moci pochlubit spoustou známých herních postav, bude ale koncipována odlišně než jako klasický Street Fighter. Úkolem hráče v ní bude mimo jiné shromáždit a sestavit dokonalý tým bojovníků, a hra ponese spíše prvky RPG s částečně placeným obsahem. Společnost Crunchyroll Games v souvisejícím tiskovém prohlášení dokonce doslovně uvedla, že Street Fighter: Duel má být „prvním RPG titulem“ v dané sérii. Oficiální datum vydání zatím nebylo oznámeno, ale každý, kdo se předregistruje, obdrží sbírku herní měny, která se zvyšuje s počtem předregistrací hry.

Namísto zápasů 1v1, které možná fanoušci původní série Street Fighter očekávají, bude Street Fighter: Duel fungovat na principu soupeření týmů, kdy si hráč předem sestaví skupinu bojovníků. Ty může následně buďto ovládat ručně, nebo aktivovat automatický souboj a nechat postavy, ať si poradí samy. K dispozici bude také online režim, ale automatické souboje budou nahrazeny exkluzivními bitvami v reálném čase. Hra jako taková bude ke stažení zdarma, dá se ale očekávat velké množství nákupů v aplikaci.

Dnes nejčtenější

.