Zavřít reklamu

Doby, kdy jste na kameru smartphonu mohli natočit záběry nepříliš valné kvality, jsou dávno pryč. Nové generace chytrých telefonů se mohou pochlubit čím dál výkonnějšími fotoaparáty, a nejnovější Samsung Galaxy S23 není v tomto směru žádnou výjimkou. Jedná se o první vlajkovou loď mezi smartphony od Samsungu, která se může pochlubit 200MP fotoaparátem, takže bylo jen otázkou času, kdy tohoto faktu patřičně využije nějaký filmař.

Ridley Scott, známý například díky filmům Marťan, Blade Runner, Vetřelec, Gladiátor a dalším, získal díky spolupráci s jihokorejským gigantem předčasný přístup k telefonu Galaxy S23 Ultra, a v rámci zmíněné spolupráce natočil krátký film s názvem Behold. Pokud jste minulý týden sledovali konferenci Samsung Unpacked, nejspíše jste úryvky z tohoto krátkometrážního filmu již viděli, protože Samsung scény použil při představení modelu Galaxy S23 Ultra. Stopáž krátkého Scottova počinu nepřekračuje čtyři minuty, a snímek sleduje mladého muže, který zjišťuje, že pro něj cestu z temného světa představují dobré věci a dobré chování.

Ridley Scott použil smartphone Samsung Galaxy S23 Ultra pro zachycení scén se sníženou mírou osvětlení. Na výsledném díle můžete tedy názorně vidět, jak mistrovsky si tento smartphone umí poradit i se zhoršenými světelnými podmínkami. Záběry byly sice barevně upraveny, kvalita a natáčecí schopnosti kamery Samsungu Galaxy S23 Ultra jsou zde ale nepopiratelné, a záběry vypadají opravdu skvěle. Při natáčení scén byly využity stabilizační držáky.

Dnes nejčtenější

.