Zavřít reklamu

Konkurence Samsungu na poli skládacích zařízení stále roste. I čínští výrobci totiž postupně expandují ze svého domovského trhu, aby zaujali na tom globálním. Je to i případ „véčka“ Oppo Find N2 Flip, které má svou celosvětovou premiéru naplánovanou na 15. února.

Oppo oznámilo Find N2 Flip už v loňském roce, to však jen pro domovský trh. Nyní se pokusí toto první skládací zařízení véčkové konstrukce výrobce zaujmout celosvětově a my doufáme, že i u nás. Pokud chcete sledovat celou akci živě, klidně můžete. Je naplánována na středu 15. února v 15:30 našeho času. Fyzicky se bude událost odehrávat v Londýně, stream ale samozřejmě poběží na YouTube.

Skládačka Oppo Find N2 Flip by měla být osazena čipem Dimensity 9000+ s grafickým procesorem Mali-G710 MC10. Měla by také disponovat 6,8“ FullHD+ 120Hz vnitřním displejem a 3,26“ vnějším AMOLED displejem. Baterie má mít kapacitu 4 300 mAh a umožňovat až 44W kabelové nabíjení. Hlavní fotoaparát je 50MPx, ultraširokoúhlý má 8 MPx a selfie kamera je 32MPx. Uvidíme, jak si nakonec povede proti Samsungu a jeho Galaxy Z Flipu4, který je v oblasti véčkových skládaček lídrem.

Dnes nejčtenější

.