Zavřít reklamu

Společnost Nothing již dříve oznámila, že v březnu vydá nový produkt. Víme, že Nothing Phone (2) má přijít až ke konci roku, a proto se spekulovalo o druhé generaci jeho sluchátek. Vše je ale možná tak trochu jinak.

Na Twitteru společnost publikovala příspěvek s obrázkem brouka, který opravdu příliš neprozrazuje, stejně jako samotný text, jehož doslovný překlad zní „beruška ven, brouk dovnitř.“ Opak je ale možná pravdou, protože právě beruška propagovala první sluchátka společnosti s označením Ear 1. Je jistotou, že se dříve či později sluchátek dočkáme, ale nemělo by to být nyní. Tento tweet totiž původně publikovaný být vůbec neměl.

Nothing totiž údajně chystá jiný produkt, a to sice reproduktor. Server 91mobiles publikoval render toho, jak by mohl vypadat. I když o jeho samotném označení nevíme nic, jistě to bude velice jednoduché a s pořadovým číslem 1. Reproduktor má na své horní straně jasnou rukojeť a níže dva velké basové reproduktory, nad kterými jsou pravděpodobně dva výškové.

Nothing repro

Na levé a pravé straně jsou pak ovládací prvky, pravděpodobně určeny k přehrávání a hlasitosti, je zde i dost možná kruhový displej. Vzhled je opravdu odvážný a hodně bude záležet na proporcích reproduktoru. Pokud jej Nothing představí během března, jedná se o ideální období, aby se svým novým produktem trefil letní grilovačky a večírky. 

Dnes nejčtenější

.