Zavřít reklamu

Společnost Nothing potvrdila datum uvedení nových sluchátek Nothing Ear (2). Stane se tak 22. března 2023. K oficiálnímu představení dojde živě v 16 hodin středoevropského času. Prozatím nebyly zveřejněny žádné bližší informace o technických parametrech. Na stránkách nothing.tech najdeme pouze trochu záhadnou fotografii s broukem nosorožíkem jak nadzvedává pravděpodobně průhledné pouzdro budoucích Nothing Ear (2).

Nothing Ear (2) web

Předchozí informace naznačují, že design by měl zůstat totožný s první generací, pouze s několika menšími úpravami, které představují zdokonalení z hlediska uchycení a povrchové úpravy. Těšit se však můžeme na vylepšení pokud jde o zvuk i srozumitelnost.

Nástup Nothing Ear (1) za velmi rozumnou cenu měl citelný vliv i na konkurenční cenovou politiku. Poslední kusy se dnes dají sehnat okolo 3 000 Kč. Uvidíme tedy, jak se projeví obecný nárůst nákladů i na těchto sluchátkách, jejichž reálný příchod na trh lze předpokládat již koncem tohoto měsíce. V předchozích zprávách se objevily náznaky, že Nothing pracuje i na novém reproduktoru, to ovšem zatím potvrzeno nebylo.

Na nothing.tech je již nyní možné se přihlásit k odběru informací souvisejících se spuštěním Nothing Ear (2). Rozhodně se bude v případě této nové generace sluchátek jednat o produkt, kolem kterého se soustředí hodně pozornosti. Uvidíme jaká vylepšení londýnský startup ukáže.

Dnes nejčtenější

.