Zavřít reklamu

O možném příchodu Nothing Speaker se hovoří stále častěji. Očekávání jsou velká a mělo by se jednat o jedinečný produkt. Nyní se rýsuje možný design nového chytrého reproduktoru společnosti Nothing.

V poslední době se objevilo mnoho zvěstí o nadcházejících produktech, ať už šlo Nothing Phone (2) nebo nová sluchátka společnosti Nothing Ear (2). Vzhledem k tomu, že Nothing Phone, pro mnohé jeden z nejlepších telefonů s Androidem současnosti, se podle všeho konečně chystá i na americký trh, je logické, že stále více narážíme na informace souvisejících se společností Nothing. Když se na twitterovém účtu Kuby Wojciechowského, který dále odkazuje na 91mobiles.com, objevil obrázek s možným designem budoucího reproduktoru, bylo to opravdu překvapující. Je nesporné, že společnost, kterou vytvořil bývalý spoluzakladatel OnePlus Carl Pei, je známá pro jedinečný vzhled svých zařízení a ani v případě chytrého reproduktoru tomu nejspíš nebude jinak.

Nothing-speaker
Možný design Nothing Speaker (zdroj: 91mobiles.com)

Hranatý design reproduktoru tak trochu připomíná staré boomboxy. Po stranách by mělo být několik tlačítek a na přední straně by pak reproduktor mohl disponovat ovládáním hlasitosti a vypínačem. Podle všeho lze očekávat dva výškové reproduktory nahoře a dva basové ve spodní části. To prozatím nepůsobí jako design s velkým zvukovým potenciálem.

Na spodní straně najdeme gumovou výstelku, která by mohla mít určitý efekt i na výsledný zvuk, pokud to inženýři zohlední. Nakonec je tu designový prvek ve tvaru bubliny s částí loga Nothing, který možná slouží i jako displej, což by představovalo opět jedinečné designové řešení.

V tuto chvíli žádné další informace nemáme. Není ani jasné, zda se jedná o konečný vzhled nebo název produktu a stejně tak není známo ani možné datum uvedení. Prozatím se ale společnosti daří přicházet s unikátními produkty, které snadno nacházejí své zákazníky, třeba tomu tak bude i v případě nového chytrého reproduktoru.

Dnes nejčtenější

.