Zavřít reklamu

Na čínské sociální síti Weibo se objevil další obrázek lákající na připravovanou speciální verzi telefonu OnePlus 11. O ní už dříve samotný prezident společnosti Li Jie uvedl, že se bude tento telefon vyznačovat „bezprecedentními materiály a řemeslným zpracováním, díky němuž je každý telefon z edice skutečně jedinečný.“

Když Samsung vnadí své uživatele na Měsíc, tak OnePlus jde ještě dál, a to konkrétně až k Jupiteru. Nebude to ale prezentovat kvality fotoaparátu, nýbrž se má jednat o nějakou povrchovou úpravu zad zařízení, které bude na každém kusu vypadat trochu jinak a každý takový telefon tedy bude do jisté míry originálem. S aktuálním příspěvkem přišel spolehlivý leaker Digital Chat Station.

Nyní je poměrně běžné, že výrobci experimentují s různými materiály, které použijí na zadní stranu svých zařízení, ale nic podobného jsme zde pravděpodobně ještě neviděli. Může jít o materiál chladný na dotek, ale klidně také to, že bude prostě jen měnit barvu v závislosti na teplotě. Kdy by měla být tato speciální edice telefonu OnePlus 11 představena, není ještě známo.

Dnes nejčtenější

.