Zavřít reklamu

Ohebný telefon Moto Razr 2023 bude odhalen už brzy a Motorola na něho začíná patřičně vnadit. Konkrétně naznačuje, že bude mít průlomovou obnovovací frekvenci vnitřního displeje, kterou se nemůže chlubit ani Apple a ani Samsung. Očekáváme, že ta bude mít 144 Hz, kterou poskytují jen některé herní telefony, ty ze špičky mají ale obvykle maximálně 120 Hz.

Displej bude mít pravděpodobně velikost 6,7“ s rozlišením 1080p. Jako čip bude přítomen Snapdragon 8+ Gen 1, i když je možný i Snapdragon 8 Gen 2. Co se týče baterie, ta bude někde kolem kapacity 3500mAh, i když některé zvěsti zmiňují, že půjde jen o 2 850mAh.

Přítomnost menší baterie by mohla být nutností z toho důvodu, aby se na ni vešel větší vnější displej. Motorola však chystá i odlehčený model Lite, proto zde panují značné rozkoly ohledně označení. Motorola by pro tuto výkonnější verzi mohla zvolit jméno Razr+ 2023 nebo sáhnout po osvědčeném a populárním přídomku jako Pro či Ultra, který používá nejen Apple a Samsung ale i Xiaomi a ostatně další značky.

Dnes nejčtenější

.