Zavřít reklamu

Realme má na přští čtvrtek, tedy 6. července, naplánovalo odhalení své řady Narzo 60. Společnost s datem představení také fanouškům ukázala trochu z designu telefonu, který je doslova vesmírný, i když ne zrovna originální.

Na pozvánce se objevuje pravděpodobně Mars s vesmírným modulem, design řady ale jasně odkazuje k Realme 11 Pro/11 Pro+, tedy až na ozdobné prošívámí zadního krytu. Záda novinky také ponesou označení řady, jejíž barva se nazývá „Marťanský horizont“.

Společnost uvede na trh dva telefony: Narzo 60 a Narzo 60 Pro. Pravděpodobně budou velmi podobné duu Realme 11 Pro. Když se podíváte pozorně, můžete na zadní straně rozeznat „100MPx“, což je rozlišení fotoaparátu u Realme 11 Pro. Model Pro+ má 200MPx hlavní fotoaparát, ale samozřejmě nevíme, zda obrázek výše zobrazuje Narzo 60 nebo jeho Pro verzi.

Narzo 60 bude poháněn čipem Dimensity 6020, zatímco oba modely Realme 11 Pro používají Dimensity 7050. Společnost potřebuje obě řady více odlišit, aby spadaly do jincýh cenových relací.

Dnes nejčtenější

.