Zavřít reklamu

OnePlus Nord 2 měl potenciál stát se jedním z nejlepších telefonů střední třídy, ale jeho průměrné fotoaparáty byly poměrně zklamáním. Nyní se těšíme na debut jeho nástupce, který se odehraje již za několik málo dní. Ještě před oficiálním oznámením však velký únik informací odhaluje několik klíčových specifikací modelu OnePlus Nord 3.

Důvěryhodný leaker Evan Blass se na Twitteru podělil o několik produktových snímků telefonu. Ačkoli jsou v čínštině, obrázky jasně odhalují čip MediaTek Dimensity 9000 a 16 GB LPDDR5X RAM. Díky špičkovému čipu není překvapivé, že obrázky zdůrazňují také herní schopnosti telefonu. Jeden vypadá jako snímek obrazovky ve hře, zatímco jiný, ukazuje cloudové výpočetní jádro telefonu Oppo v interakci s „herním serverem“. Jeden z obrázků také ukazuje propracovaný systém odvodu tepla, který by měl udržet teploty zařízení pod kontrolou i během delších herních seancí.

Další snímky zaměřené na design zařízení nám ukazují soustavu tří fotoaparátů, které jsou opět řešeny poměrně originálně. Telefon je ukazován v zeleném a černém odstínu s bleskem fotoaparátu umístěným vedle každé čočky. Zdá se, že displej má téměř symetrické rámečky po celém obvodu s uprostřed je typický průstřel pro selfie kameru. Do telefonu OnePlus Nord 3 vkládáme velké naděje a nemůžeme se dočkat premiéry, která je naplánována na 3. července.

Dnes nejčtenější

.