Zavřít reklamu

Vivo právě potvrdilo, že model V29 bude oficiálně dostupný i u nás v Evropě, kdy jde na tento kontinent dokonce jako první trh vůbec. Hlavní zajímavostí je jeho funkce Aura Light, což je světelný prstenec o průměru 15,6 mm, který je umístěn přímo pod dvěma velkými fotoaparáty a má výrazně zlepšit vaše snímky v režimu Portrét, vytvořit „trojrozměrný světelný efekt“ a zajistit „rovnoměrné osvětlení ze všech úhlů, eliminující stíny obličeje a tmavé oblasti“.

Plocha vyzařující světlo má být devětkrát větší než je standardní blesk smartphonu a dokáže jemně zvýraznit tóny pleti a zároveň „umně skrýt nedokonalosti a odhalit přirozenou krásu“, jak říká vivo. Ve srovnání s modelem V27 je zde 36% nárůst jasu. Aura Light je vybavena funkcí Smart Color Temperature Adjustment, která umožňuje automatické přizpůsobení okolnímu prostředí, kompenzaci teploty barev světel kolem vás a poskytuje vám „odborné znalosti osobního světelného designéra“.

Vivo V29 má jinak 6,78“ AMOLED displej s frekvencí 120Hz, 50MPx hlavní fotoaparát s OIS, 50MPx „HD“ selfie fotoaparát s rozšířeným zorným polem a „přesným automatickým ostřením“, podporu eSIM a 4 600 mAh baterii s 80W kabelovým nabíjením (na 50 % se dostanete za 18 minut). Pohání jej čipset Qualcomm Snapdragon 778G spárovaný s 8GB RAM.  Telefon má odolnost proti prachu a vodě podle IP68 a bude dostupný ve dvou barevných verzích: Peak Blue a Noble Black.

Dnes nejčtenější

.