Zavřít reklamu

Se spoustou upgradů fotoaparátů existuje velká šance, že se Googlu podaří znovu atakovat přední příčky fotografických testů. Nový únik nyní poodhaluje varianty úložiště, které můžeme u řady Pixel 8 očekávat. Je zde hned několik překvapení.

Podle zprávy od Winfuture přijde Google Pixel 8 s úložným prostorem jen o 128 a 256 GB. Pixel 8 Pro by k tomu měl dostat ještě 512 GB. Nejsou to dobré zprávy. Podle posledních úniků totiž už konečně i Apple pochopil, že je 128 GB málo a jeho řada iPhonů 15 Pro bude startovat na 256 GB, přičemž maximum bude 2 TB. Zde i těch 512GB Pixelu vypadá, jako kdyby společnost ignorovala trend zvyšování datové náročnosti všech souborů od fotografií, přes videa po aplikace a hry.

Tyto varianty úložiště pro řadu Pixel 8 jsou ostatně stejné jako ty, které aktuálně známe z řady Pixel 7. Překvapivé však je, že Google se zjevně rozhodl ponechat 128 GB jako základní variantu úložiště. I díky propagovanému upgradu fotoaparátu budou uživatelé zákonitě považovat 128 GB za nedostačujících, protože využívání cloudových služeb není všespásné.

Dnes nejčtenější

.