Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V neustále se vyvíjejícím prostředí operačních systémů se Windows 11 Pro stává výkonným systémem, který nabízí množství funkcí a vylepšení, jež jsou určeny jak pro individuální uživatele, tak pro firmy. Ať už jste profesionál, který hledá pokročilé funkce, nebo organizace usilující o vyšší zabezpečení a možnosti správy, systém Windows 11 dokazuje svůj význam při utváření vynikajícího prostředí pro práci s počítačem. Doživotní a originální Windows je k dispozici za zlomek obvyklé ceny -13,55 € ve speciálním zimním výprodeji na Godeal24. Pro zákazníky, kteří si právě zakoupili počítač, nabízí Godeal24 balíčky Office a Windows za nižší ceny a s větším pohodlím. Samozřejmě je výhodný i samostatný nákup Office 2021 Pro Plus pro 1 počítač, který stojí pouze 26,75 €. Nebo jen 15,43 € za kus, pokud si koupíte balíček Office 2021 Pro Plus pro 5 počítačů. Godeal24 je připraven poskytnout profesionální zákaznický servis, který vás provede nákupem. Používaný software je třeba stáhnout z oficiálních webových stránek, které zaručují, že jsou originální. Upgradujte svůj software a přijměte novou éru Office.

Až 62% slevy na kancelářské balíky Office (Slevový kód „SGO62 „)

Ušetřete spoustu peněz při koupi Windows (Slevový kód “ SGO50„)

62% sleva na balíčky Windows a Office (Slevový kód „ SGO62„)

Užijte si velkolepé množstevní slevy!

Získejte v akci i spoustu dalších softwarů

>>> Získat další nástroje

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.