Zavřít reklamu

Model Nothing Phone 2a od společnosti Nothing se již od svého vydání těší obrovské oblibě mezi uživateli. Ve stejný měsíc potom vyšly hned 3 aktualizace, přičemž lidé chválí, že se opravdu o své nově vydané telefony společnost pořádně stará. Na druhou stranu však zapomíná na své starší modely a aktualizace téměř vůbec nedělá. Nothing Phone 2 se ale přeci jen v současné době dočkal aktualizace po několika měsících a uživatelé už jsou jejich přístupem znudění.

Na platformě X vydala společnost podrobnější informace o nadcházející aktualizaci 2.5.3 pro Nothing Phone 2. Svým uživatelům přinesla hned několik vylepšení, přičemž mezi ty hlavní patří vylepšení výkonu nebo vylepšená organizace hlavní obrazovky. „Stále žádná aktualizace pro fotoaparát nebo přehřívání baterie, fakt super,“ píší nespokojení uživatelé. Nothing však očividně dbá na názor lidí a obratem jim odepisují. Majitelé telefonů Nothing Phone 2 by tuto aktualizaci měli dostat již tento týden.

Podrobnější informace o aktualizaci níže:

  • Přidána možnost použít sadu ikon Nothing pouze na domovskou obrazovku pro lepší přístupnost v seznamu aplikací
  • Vylepšená organizace ikon na domovské obrazovce tím, že uživatelům umožňuje procházet stránkami při držení ikon aplikací
  • Byl vyřešen problém s připojením k přehrávačům médií Bluetooth do auta
  • Optimalizované animace v určitých scénářích pro hladší přechody
  • Aktualizovaná oprava zabezpečení Androidu do dubna 2024
  • Vylepšená stabilita systému pro zvýšení celkového výkonu

Dnes nejčtenější

.