Zavřít reklamu

Jen pár týdnů před plánovanou akcí letních olympijských her v Paříži se očekává obrovská událost od společnosti Samsung. Akce s názvem Samsung Galaxy Unpacked přinese nové informace z technologického světa a odhalí také některé z nadcházejících zařízení, které Samsung plánuje. Akce by se měla uskutečnit konkrétně v první polovině července tohoto roku. Veškerou pozornost přitom lákají skládací zařízení a Galaxy ring.

Dalším zařízením, o kterém se dost mluví, je nová generace jejich sluchátek do uší, přičemž nově odhalený kryt všechny překvapil. V pouzdře budou mít sluchátka Samsung Galaxy Buds3 Pro baterii o velikosti 500 mAh, což se rovná kapacitě pouzdra předchozí verze. Velikost baterie samotných sluchátek Samsung prozatím neodhalil, předchozí verze však pro informaci měla 58 mAh.

Zmíněné informace pochází z databáze TUV SUD, která zároveň poukazuje na sériové číslo sluchátek EB-BR630ABY. Nadcházející model sluchátek se s velkou pravděpodobností zaměří především na funkce umělé inteligence jakožto hlavní síla nejnovější generace Galaxy S24. Jejich nový hardware by dle všeho měl dokázat mnohem více, než pouhé tlumočení a živý překlad, který uměl jejich předchůdce.

Dnes nejčtenější

.