Zavřít reklamu

Ačkoliv je poslouchání hudby či videa z aplikace YouTube na pozadí dostupné pouze pro prémiové členy, tato funkce se dá zapnout i bez koupení prémiového účtu. YouTube nabízí spoustu hudebního obsahu, který na jiných platformách jen stěží kdokoliv najde a proto není divu, že zapnutí YouTube do pozadí telefonu je jedna z nejvyhledávanějších informací na internetu. V tomto návodu si povíme o některých z možností, jak si na zařízení Android lze spustit hudbu z YouTube do pozadí bez nutnosti zakoupení prémiového účtu.

Nejjednodušší způsob, jak poslouchat hudbu z YouTube na pozadí bez prémiového účtu

Jedním z těch nejjednodušších je poslouchání hudby skrze webový prohlížeč. Přičemž každý webový prohlížeč má trochu jiné nastavení, jedním z těch nejpoužívanějších je například webový prohlížeč Firefox. U všech ostatních však bude používání oblíbeného videa či hudby na pozadí na podobném či úplně stejném principu. Návod tedy můžete použít taktéž pro prohlížeče Chrome, Edge nebo například Safari.

  1. Přejděte do aplikace „YouTube“
  2. Přejděte na video či hudební klip
  3. Stiskněte „Kopírovat odkaz“
  4. Vložte odkaz do webového prohlížeče FireFox
  5. V pravém dolní rohu stiskněte ikonu třech teček
  6. Stiskněte „Plocha“ abyste znovu stránku načetli v režimu plochy.

Další způsob, kterým lze poslouchat hudbu v pozadí bez nutnosti prémiového účtu

Dalším způsobem jsou samozřejmě aplikace třetích stran, přičemž většina z těchto aplikací má určitou životnost. Téměř každá aplikace, která tuto funkci umožňuje tak využívá API YouTube, to znamená, že YouTube může kdykoliv aplikaci shodit a přestane tak všem uživatelům fungovat. Ověřenou aplikací je například MusicTube, ta však do pozadí pouští reklamy nad rámec YouTube reklam, což by mohlo být pro některé uživatele otravné.

Druhou aplikací, která nabízí téměř totožné funkce je NewPipe. Mimo občasné problémy s přihlášením funguje skvěle a spoustu uživatelů si ji chválí. Při instalaci získáte spoustu příjemných funkcí, které můžete využívat i v základním YouTube prémium včetně prostředí bez reklam.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.