Zavřít reklamu

Společnost Honor má potřebu svést se na vlně skládacích telefonů a tak je v současné době ve vývoji nadcházející skládací model Magic V Flip, který bude obsahovat největší baterii, které kdy skládací telefony měly. V tomto segmentu bude zároveň také obohacen jedním z největších krycích displejů. Technologické nadšence však zaujala především zmíněná velikost baterie, která se u skládacích telefonů jen tak nevidí.

Ověřený zdroj navíc odhalil kryt krycí obrazovky, přičemž souhlasí to s dřívějšími úniky, které naznačovaly, že obrazovka by měla obíhat kruhový ostrov fotoaparátu. Pole DCS by celá přední strana měla obsahovat displej včetně malého rámečku na spodní části obrazovky. V zadní části bude osazen ostrůvkem pro fotoaparát včetně malé tečky pro LED blesk. Designově je tento smartphone dost podobný modelu Razr 40 Ultra od společnosti Motorola.

V současné době se společnost Honor zaměřuje především na uvedení nadcházejícího modelu Honor 200, přičemž oficiální teaser pro skládací model Magic V Flip by měl být uveden zhruba začátkem června. Pokud se bude společnost držet staré vlny, bude Magic V Flip jedním z těch nejtenčích na trhu. Ačkoliv vypadá model velice zajímavě, komunita se v komentářové sekci přiklání na sociálních sítích především k jiným značkám. Mluvit budou až čísla prodejů, která budou dostupná ještě tento rok.

Dnes nejčtenější

.