Zavřít reklamu

Může se stát, že se uživatelé Facebooku přihlásí na svůj profil na jiném zařízení a zapomenou se odhlásit. Pro tyto případy naštěstí funguje nastavení, ve kterém se dá zkontrolovat veškerá aktivita na Facebookovém účtu, popřípadě nežádoucí zařízení odhlásit. Tuto funkci lze navíc provést v rámci jakéhokoliv přihlášeného zařízení. Lze si také zkontrolovat, na jakých zařízeních je váš účet zrovna aktivní. Pokud máte zájem zkontrolovat či odhlásit svůj účet z jiných zařízení, stačí postupovat dle krátkého návodu níže.

  1. Stiskněte aplikaci „Facebook“ na svém mobilním zařízení
  2. Stiskněte možnost třech vodorovných čar v pravém horním rohu (na Androidu) nebo v pravém dolním rohu (na iPhonu)
  3. Stiskněte „Nastavení a soukromí“
  4. Stiskněte „Zobrazit další v Centru účtů
  5. Stiskněte „Heslo a zabezpečení“ v poli Nastavení účtů
  6. Stiskněte „Kde jste přihlášeni“

Na základě tohoto návodu se dostanete na kartu přihlášených zařízení k vašemu Facebook účtu. Při kliknutí na libovolné zařízení lze provést několik voleb, včetně odhlášení. Zobrazit si však můžete i čas přihlášení nebo místo. Pokud se vám nehodí dělat tuto funkci na mobilním zařízení, lze ho provést také na webové Facebook verzi, stačí pokračovat dle návodu níže.

  1. Přihlaste se na svůj Facebook účet skrze webový prohlížeč
  2. Stiskněte ikonu svého profilu v pravém horním rohu stránky
  3. Stiskněte „Nastavení a soukromí“
  4. Stiskněte „Protokol činností“
  5. Sjeďte dolů a stiskněte „Kde jste přihlášeni“

Po tomto krátkém návodu by se měl otevřít seznam zařízení, které jsou přihlášené k vašemu osobnímu účtu. Dohledat lze také jakým způsobem se připojili, kdy a nebo například odkud.

 

Dnes nejčtenější

.