Zavřít reklamu

Necelé dva měsíce dělí milovníky nejnovějších technologií od představení modelů Galaxy Z Fold6 a Galaxy Z Flip6 od společnosti Samsung a již v současné době se vývojáři potýkají s únikem informací o nadcházející verzi modelu Z Fold6 Slim nebo Ultra. Samsung se dle všeho stále nemůže rozhodnout, jaký název modelu udělit. Koneckonců pro marketingový svět je název klíčovým, protože se z něho dají odhadnout případné specifikace.

Slyšel jsem o Samsung Fold6 Slim, Koncem roku 2024, větší displej než Fold6. Cena pravděpodobně podobná jako u předchůdce. Nebude mít vstup pomocí pera,“ napsal na svůj účet na platformě X známý leaker Ross Young. Informace ve zkratce znamená, že samsung plánuje začátkem roku 2025 uvést také oproti modelu Z Fold6 jeho tenčí verzi (jak už z názvu vypovídá) jeho displej však bude o něco větší.

Tenčího designu docílil dle všeho odebráním vstupu pro pera a nadcházející model tak dle všeho nebude podporovat S Pen. Do továren poputují budoucí modely Z Fold6 Slim/Ultra už ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku, přičemž k dispozici by měl model být už začátkem roku 2025. Udržení náskoku před konkurenty tak zřejmě Samsung dokazuje svým rychlým rozšířením portfolia. Širší nabídka telefonů totiž osloví větší publikum, přičemž v plánu jsou také modely cenově dostupnější, aby vyplnily díru na trhu.

 

Dnes nejčtenější

.