Zavřít reklamu

Společnost Realme v současné době vyvíjí smartphone, který bude určený primárně pro indický a malajský trh, později by však dle dostupných informací mohl být uveden i na rozsáhlejším trhu. Jedná se o model Realme C63, který již měsíc zpátky získal několik certifikací ohledně uvedení na trh a specifikací. V Malajsii bude mít své oficiální odhalení už 5. června a následně pár týdnů poté bude putovat na trh indický.

Model C63 prošel v současné době Geekbenchem, což znamená, že informace o něm jsou volně dostupné v online databázi. Poháněn je čipovou sadou Unisoc T612 SoC, který je spárován s 6GB RAM pamětí v prototypu. Certifikací IP54 by měl projít také 90 Hz displej, který bude odolný proti prachu a stříkající vodě (jak už u smartphonů bývá zvykem).

Od prvního dne oficiálního představení a uvedení na trh bude vydáván s operačním systémem Android 14 s obecnou nadstavbou Realme UI 5. Baterie modelu C63 bude stejná jako u klasických smartphonů střední třídy, tedy velikostně 5 000 mAh s aktivní podporou 45 W kabelového nabíjení SuperVOOC. Zadní strana bude obohacena o primární 50MP fotoaparát a na přední straně pak bude 8MP selfie kamera.

Témata: , ,

Dnes nejčtenější

.