Zavřít reklamu

Společnost Motorola dle dostupných úniků informací plánuje svůj nadcházející model Motorola Razr 50 vyrobit s velkou krycí obrazovkou, přičemž v současné době už byl model objeven na TENAA, což tyto zvěsti potvrdilo. Smartphone, stejně jako jeho předchůdce bude obsahovat 3,6″ panel a obepínat bude oba dva fotoaparáty včetně blesku. Seznam z TENAA také odhalil některé z klíčových specifikací, jako je paměť, kamera nebo frekvence CPU.

Očekává se, že nadcházející model Razr 50 bude obohacen čipovou sadou smartphonů střední třídy, která má však oproti ostatním o něco větší kapacitu baterie. Celkový design si tento model zachová. Uvnitř telefonu je 6,9″ skládací OLED displej s rozlišením FullHD+ a otvorem pro 32MP fotoaparát. Zadní strana pak bude obohacena o 50MP fotoaparát se sekundární 13MP ultra širokou čočkou. Skener pro otisk prstů zůstane na boční straně.

Ačkoliv byl předchůdce Razr 40 uveden s čipovou sadou Snapdragon 7 první generace pro střední třídy, v současné době se společnost obrací na firmu Mediatek pro jejich nové čipové sady a pro Razr to bude obrovská změna. Obsahovat by měl čipovou sadu Dimensity 7300X, která ještě nebyla oznámena, přičemž CPU je 2,5 GHz. Rozměry telefonu jsou následující – 171,3 x 73,9 x 7,2 mm (pokud je rozložený) a vážit bude 188 g. Na trh se uvede v různých verzích, přičemž ta nejvyšší je 16 GB RAM a 1 TB uložiště.

Dnes nejčtenější

.