Zavřít reklamu

V srpnu roku 2023 odhalila společnost Xiaomi úplně první model, který spadá do rodiny modelu Poco M6. Konkrétně to byl model Poco M6 Pro 5G, přičemž následující měsíce vyšly ještě modely Poco M6 a Poco M6 Pro. V tomto roce plánuje společnost vytvořit další model, jakožto rozšíření zmíněné rodiny, který vydají pod názvem Poco M6 Plus. Mezinárodní model by v budoucnu mohl přijít na globální trh pod jiným názvem.

Model Poco M6 Plus je v současné době už certifikovaný a může se tak začít prodávat v Indii pod společností BIS. Minimálně indický trh je tak jasný, Xiaomi však plánuje jeho uvedení na mnohem více trhů. Dle dostupných informací by měl být tento nadcházející model pouze „přeznačený“ model Redmi Note 13R, který byl teprve nedávno uveden na trhu v Číně. Pokud jsou zvěsti pravdivé, potom bychom e mohli těšit na známé finální specifikace.

Na trh by měl přijít s 6,74″ palcovým 720×1600 90Hz LCD displejem s maximálním jasem 600 nitů. Obohacen bude čipovou sadou MediaTek Dimensity 6100+ SoC a 4GB RAM pamětí s 128 GB uložištěm. Jeho uložiště bude podporovat rozšířitelnost. Zadní strana bude obsahovat 5MP hlavní fotoaparát a přední strana 5MP selfie kameru. Velikost baterie bude 5 000 mAh s podporou 18W kabelového nabíjení.

 

Dnes nejčtenější

.