Zavřít reklamu

Díky udělení certifikací FCC pro nadcházející modely Galaxy Z Flip6 a Galaxy Ring od společnosti Samsung jsou už nyní známé některé z klíčových specifikací. Mezi tu nejzajímavější patří bezpochyby velikost baterie u těchto dvou zařízeních. Samsung Galaxy Z Flip6 bude obsahovat baterii s kapacitou 3 790 mAh, přičemž bude uveden jako 3 900 mAh. Oproti předchůdci si tak polepší o celých 200 mAh.

Baterie modelu Galaxy Z Flip6 se bude nabíjet maximálně 25W. Obohacen je čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8 třetí generace SoC, spárovaný s 8 GB RAM pamětí. Zadní strana bude obsahovat zajímavý design včetně primárního 50MP fotoaparátu se světelností f/1,8.

Galaxy Ring bude na trh uveden celkem v pěti různých velikostech (konkrétně velikosti 5 – 12). Velikost baterie se určuje dle velikosti prstenu, přičemž velikosti 5 – 7 budou mít kapacitu baterie  až 17 mAh, 8 – 11 kapacitu baterie 18,5 mAh a velikost 12 bude mít kapacitu baterie až 22,5 mAh. Podpora Bluetooth LE a Bluetooth 5.4 je samozřejmostí. Tyto dvě zařízení budou společně uvedeny na trh už v červenci tohoto roku spolu s Galaxy Z Fold6, Galaxy Watch 7 a Galaxy Watch Ultra.

Dnes nejčtenější

.