Zavřít reklamu

Během uplynulého týdne se spekulovalo, že společnost Samsung uvede na trh přímého konkurenta k populárním Apple Watch s názvem Galaxy Watch X, přičemž dříve byl spekulovaný název veden jako Galaxy Watch 7 Ultra. V současné době se skrze certifikaci TDRA v SAE objevují reálné informace, že ani jedna ze spekulací nebyla v minulosti pravdivá. Dle všeho by měli na trh chytré hodinky přijít s názvem Galaxy Watch Ultra.

V databázi se objevily s modelovým číslem SM-L705F spolu s mobilním připojením. Podporovat bude nabíjení o velikosti 10W. Konstrukce Samsung Galaxy Watch Ultra bude čtvercová s kulatou 1,5″ obrazovkou včetně otočného rámečku. Pravá strana bude obohacena o tři tlačítka s různými funkcemi a levá strana bude obsahovat velkou mřížku reproduktorů.

Dle specifikací z certifikace FCC bude mít podporu voděodolnosti 10 ATM/100 m a celkovou výdrž baterie až 100 hodin. V tomto případě by se jednalo o nejvýkonnější výdrž, kterou kdy s hodinkami přinesli. Předchozí model Galaxy Watch 5 Pro měl výdrž baterie až 80 hodin. Kapacitu baterie bude mít model Galaxy Watch Ultra 600 mAh. Chytré hodinky budou obohaceny o čipovou sadu SoC Exynos W1000 a odhalen bude v červenci letošního roku spolu s ostatními žádanými modely.

Dnes nejčtenější

.