Zavřít reklamu

Nejnovější úniky technologických informací ukazují, že nadcházející model od společnosti Oppo s názvem Oppo F27 Pro bude mít své oficiální uvedení na trh už 13. června. Spolu s modelem F27 Pro+ bude uveden na trhu v Indii a zároveň byly odhaleny některé z jeho budoucích specifikací. Dle dostupných informací by měly být tyto dva modely prvními, které budou v Indii obsahovat krytí IP69. Nejdražší vlajkové lodě společnosti Oppo mají pro představu krytí o stupeň nižší, tedy IP68.

Dále se z odhalených informací dalo vyčíst, že kolem fotoaparátu na zadní straně telefonu bude výrazný kovový kroužek a design zadní strany bude obohacen koženou směsí s částmi kovu. Přední strana bude ve stylu zakřiveného OLED panelu s úhlopříčkou 6,7″. Dle všeho by měl smartphone obsahovat také čipovou sadu Dimensity 7050 SoC s 8GB / 256 GB paměťovou verzí. Více verzí prozatím nebylo odhaleno.

Primární fotoaparát na zadní straně podporuje formát 64MP, sekundární 8MP ultra širokoúhlý a třetí 2MP makro střelec. Přední strana je potom obohacena 32MP selfie kamerou. Obsahem smartphonu bude také 5 000 mAh baterie s podporou 67W rychlého nabíjení. Veškeré specifikace, které vypuštěný leak odhalil, se týkaly verze F27 Pro. Specifikace druhého modelu prozatím nejsou více specifikované.

Témata: ,

Dnes nejčtenější

.