Zavřít reklamu

Pro spoustu lidí jsou objemné hodinky kolem zápěstí v dnešní době naprostá zbytečnost. I z tohoto důvodu nespočet lidí netrpělivě vyhlíží příchod chytrého prstenu řady Galaxy od společnosti Samsung. Ačkoliv společnost v současné době nesdělila konkrétnější informace ohledně vydání, po nedávné kauze se společností Oura jsme si mohli povšimnout jedné zajímavé informace. Právní stížnost proti společnosti Oura totiž zmiňuje mimo jiné také časovou osu výroby a vydání chytrého prstenu.

Samsung dokončil design pro Galaxy Ring a očekává zahájení sériové výroby do poloviny června 2024. Samsung bude prodávat Galaxy Ring ve Spojených státech přibližně v srpnu tohoto roku,“ zní v právních spisech. Samsung je tedy pravděpodobně na velmi dobré cestě k výrobě zmíněného chytrého prstenu a již během následujících pár týdnů by se měl dostat do výroby. Do prodeje v USA potom poputují zhruba na konci letních prázdnin.

Tyto úniky však nepotvrzují úniky předešlé, které tvrdily, že by se chytrý prsten měl oficiálně uvést na akci Samsung Unpacked, která proběhne 10. července. V čele této akce stojí dlouho zmiňovaný Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6, po kterých je v současné době obrovská poptávka. Pokud jsou tedy nejnovější informace pravdivé, na předobjednávky se můžou technologičtí nadšenci těšit už během července.

Dnes nejčtenější

.