Zavřít reklamu

Řada Note 40 od společnosti Infinix obsahuje celkem pět smartphonů. Mezi tuto pětici patří modely: Note 40 4G, Note 40 5G, Note 40 Pro 4G, Note 40 Pro 5G a Note 40 Pro+, přičemž všechny tyto zmíněné smartphony se dodávají v různých barvách a vedena je také speciální závodní edice, která byla dohodnuta ve spolupráci s BMW Group Designworks. Mezi uživateli je už teď tato verze velmi oblíbená a sbírá velice pozitivní zpětnou vaz, proto plánuje Infinix s BMW dlouhodobou spolupráci.

Note 40 Series Racing Edition je navržena pro mladé technologické nadšence. Zároveň zachycuje podstatu rychlosti a legendy díky svému jedinečnému zadnímu panelu a přizpůsobenému uživatelskému rozhraní,“ tvrdí společnost Infinix na svých webových stránkách včetně sociálních sítí. Jejich vzájemná spolupráce obsahuje úpravu barev, materiálů a povrchu zadních krytů, přičemž se vyznačuje designem Wings of Speed, který byl vyroben skrze pokročilý UV tisk.

BMW si na tyto modely přidala samozřejmě své tři ikonické barvy, které jsou součástí zadní strany. Uživatel, který se rozhodne pro koupi právě této edice, dostane taktéž přístup k exkluzivním tapetám a uživatelským rozhraním. Oproti svým standardním modelům jsou tyto pouze kosmeticky odlišné. Cenově se pohybují od 5 000 do 8 000 korun. Ceny se liší v závislosti od regionu.

Dnes nejčtenější

.