Zavřít reklamu

Už žádné hledání klíčů, stresující zamykání a obavy o bezpečnost domova! Chytré zámky Welock vám zpříjemní život a promění váš domov v chytrou oázu komfortu a technologií. Odemkněte dveře otiskem prstu, PIN kódem, RFID kartou nebo jednoduše pomocí chytrého telefonu.

Zahoďte klíče a vkročte do světa chytrého bydlení s Welock! Už žádné stresující hledání klíčů v tmě, ztracené klíče nebo obavy o to, zda jste zamkli. Chytré zámky Welock vám zpříjemní život a promění váš domov v oázu pohodlí a inovativních technologií. Nyní navíc můžete v rámci speciální akce ke Dni otců získat tyto zámky za ještě výhodnější cenu.

S Welock si užijete

  • Svobodu bez klíčů: Odemkněte dveře pouhým dotekem prstu, PIN kódem, RFID kartou nebo chytrým telefonem. Už žádné ztrácení klíčů a zbytečný stres!
    Bezpečnost na dosah: Mějte jistotu, že váš domov je vždy bezpečně uzamčený. Chytré zámky Welock se automaticky zamknou po zavření dveří.
    Klid v duši s přehledem: Sledujte historii přístupů a mějte vždy přehled o tom, kdo a kdy vstupoval do vašeho domova. Maximální bezpečnost a klid na duši máte na dosah ruky.
    Chytrou oázu na míru: Propojte chytrý zámek Welock s vašimi chytrými zařízeními a vytvořte komplexní systém zabezpečení. Ovládejte dveře na dálku, aktivujte alarmy nebo dostávejte upozornění na návštěvu. Váš domov se stane chytrou oázou, která se přizpůsobí vašim potřebám.

Welock nabízí širokou škálu chytrých zámků pro různé potřeby a rozpočty

Welock Touch41: Elegantní a minimalistický zámek s odemykáním otiskem prstu, RFID kartou nebo chytrým telefonem. Welock Touch41 umožňuje odemykání otiskem prstu, takže už se nemusíte trápit s hledáním klíčů. Stačí se dotknout snímače a dveře se plynule odemknou. Zámek si pamatuje až 100 otisků prstů, takže ho může používat celá vaše rodina nebo přátelé.

Cena: 132 eur s kódem FD57 ke Dni otců

Welock Touch41 zakoupíte zde.

Welock SECBN51: Odolný zámek pro silnější dveře (30-70 mm), s odemykáním otiskem prstu, RFID kartou, PIN kódem a automatickým zamykáním. Welock SECBN51 je vyroben z nerezavějící oceli a zinkové slitiny, takže odolá i milionům uzavření a zaručí vám bezproblémový provoz po mnoho let. Zámek je odolný proti povětrnostním vlivům a snese i drsnější podmínky.

Cena: 132 eur s kódem FD57 ke Dni otců.

Welock SECBN51 zakoupíte zde.

Welock PCB41: Ideální pro Airbnb a pronájmy, s možností vytvářet dočasná hesla a sledovat historii přístupů. Vlastníte nemovitost, kterou pronajímáte přes Airbnb nebo jinou platformu? Pak je pro vás ideální chytrý zámek Welock PCB41! Tento zámek vám usnadní správu ubytování a zajistí maximální pohodlí pro vaše hosty. S Welock PCB41 se nemusíte obávat ztráty klíčů nebo neoprávněného vniknutí do vaší nemovitosti. Vaši hosté se zase budou moci ubytovat a odhlásit bez stresu a bez nutnosti čekat na předání klíčů.

Cena: 132 eur s kódem FD57 ke Dni otců.

Welock PCB41 zakoupíte zde.

Ať už hledáte elegantní zámek pro moderní interiér, odolný zámek pro silnější dveře nebo chytré řešení pro Airbnb a pronájmy, Welock vám nabídne ideální řešení.

Dnes nejčtenější

.