Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nevíte, jaký dárek ke Dni otců by váš otec skutečně používal den co den? Pokud si váš otec nedávno pořídil nový notebook nebo už dlouho nevylepšil své nástroje pro produktivitu, může být tento balíček od společnosti Microsoft ideálním nápadem na dárek. Licence softwaru MS jsou v rámci výprodeje ke Dni otců na Godeal24 zlevněné. Kancelářský balík Microsoft Office 2021 Pro obsahuje všechny nejnovější funkce svých součástí. Ve slevě je za 27,25 €. Stačí zaplatit pouze jednou a získáte trvalý přístup k aplikacím Office.

Další klíčové balíčky jako Office 2021 Professional Plus 5 PC zakoupíte od 17,25 €/PC. Mezi nejnovější funkce Office 2021 patří aktualizace estetiky a uživatelského rozhraní jednotlivých programů podle nového „plynulého designu Windows“ spolu s novými funkcemi pro spolupráci, spoluautorství a synchronizaci napříč zařízeními napříč všemi programy a také vylepšená podpora umělé inteligence, zabezpečení a kompatibilita s různými zařízeními a operačními systémy. Než si pořídíte Office 2021 Pro, připravte si počítač s Windows 11 Professional. Cena systému Windows 11 Pro je v rámci této akce 13,25 €. Darujte tento Den otců praktický dárek za skvělou cenu. V případě jakýchkoli problémů se obraťte na náš zákaznický servis, kde vám bezplatně poradí 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Nakopněte svou produktivitu se slevami na Office 2021

Získejte profi možnosti kancelářských balíků s Windows 11 Pro!

Získejte svůj cenově zvýhodněný balíček softwarů ještě dnes! (Slevový kód „SGO62„)

50% slevy na další Windows a Office! (Slevový kód “ SGO50„)

Množstevní slevy na klíče jsou tu! 

Další skvělé softwary ve slevě

>>>Získejte další nástroje

Jak zaplatit za licence

1. Přejděte na pokladní stránku, pokračujte jako host (nebo si vytvořte účet) a poté vyplňte „Fakturační údaje“.

2. V dalším kroku vyberte možnost „CWALLETCO“ a klikněte na tlačítko „Pokračovat“.

3. Zkontrolujte svou objednávku a klikněte na tlačítko „Place Order“.

4. Poté přejdete na další stránku a klikněte na „Choose payment methods“.

5. Nakonec můžete k dokončení platby použít službu PayPal.


Na Godeal24 můžete ušetřit spoustu času a peněz díky zvýhodněným licencím Microsoft, ověřenému softwaru pro zabezpečení IT a dalším počítačovým nástrojům. Získejte operační systém Windows a kancelářský balík MS Office za bezkonkurenční cenu. Zažijte bezproblémové nakupování s digitálním doručením Godeal24, které vám zašle software přímo na váš e-mail během několika sekund po nákupu. Navíc díky 98% hodnocení TrustPilot Excellent a odborné technické podpoře 24/7 si můžete být jisti kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 garantuje nepřetržitou odbornou technickou podporu a doživotní poprodejní servis a že produkt můžete bez problémů používat!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Dnes nejčtenější

.