Zavřít reklamu

Společnost Google před dvěma lety vytvořila své vůbec první chytré hodinky s názvem Google Pixel Watch, přičemž o rok později vytvořila pro svoji vysokou popularitu i druhý model. Pokud však oba tyto modely postavíte vedle sebe, jen stěží byste našli nějaký rozdíl – ten se totiž skrývá především uvnitř. V tomto designovém jazyce se s největší pravděpodobností Google usadil, protože jejich nadcházející model Google Smart Watch 3 je opět na velmi podobné bázi – vypadají totiž téměř naprosto stejně jako jeho dva předchůdci.

Ověřený zdroj vykreslil na základě uniklých informací v animaci model těchto zmíněných nadcházejících hodinek, přičemž vypadá vskutku dobře. V pořadí již třetí model této řady přijde s 1,2palcovým displejem, takže černé ohraničení je jistě potřeba. Vzhledem k tomu, že se rozměry všech tří modelů napříč lety nezměnily, zůstává i samotný design v podstatě stejný. Na renderech v přiloženém příspěvku na platformě X lze vidět otočnou korunku a ciferník Wear OS. Zároveň lze vidět černý řemínek, v budoucnu se však očekává mnohem více barev.

Pixel Watch 3 by dle dostupných informací měly mít rozměry 40,79 x 40,73 x 14 mm, což je oproti předchůdci opravdu minimální rozdíl. Oficiálně není více informací o rozměrech potvrzeno, spekuluje se však o větší vložené baterii, konkrétně o 307 mAh (oproti předchůdci je zlepšení o celé 3 mAh). Komunita také spekuluje, že by se na trh měly objevit hned dvě verze, přičemž lišit by se měly hlavně v rozměrech.

 

 

Dnes nejčtenější

.