Zavřít reklamu

Společnost Oppo v současné době oficiálně potvrdila informaci, že na konci tohoto měsíce (konkrétně koncem června 2024) bude na mezinárodní trh uvedena jejich nejnovější řada Reno12. Začátkem tohoto týdne byl v Evropě navíc uveden model Reno12 Pro, přičemž ve srovnání s čínským stejnojmenným modelem má trochu jinou čipovou sadu. Pro čínský trh je tak exkluzivní model oproti trhu mezinárodnímu.

Nadcházející model Reno12 F bude dle dostupných informací uveden taktéž mezinárodně, přičemž bude mít dvě verze. První verze bude mít pouze 4G konektivitu a druhá verze samozřejmě o stupeň výš – konektivitu 5G. Zároveň s tímto rozhodnutím byly odhaleny také některé ze specifikací. Je nutné podotknout, že nižší verze nebude mít možnost NFC a v současné době není stoprocentní, jestli 5G verze NFC čip obsahovat bude.

Nižší verze s konektivitou 4G bude osazena čipovou sadou Snapdragon 680, vyšší verze bude obsahovat sadu Dimensity 6300. Obě verze budou obohaceny hlavním 50MP fotoaparátem se snímačem OmniVision OV50D, sekundárním 8MP ultra širokoúhlým a třetím 2MP dekorativním snímačem (buď makro nebo hloubkovým). Přední strana bude obsahovat 32MP selfie kameru, který využívá snímač IMX615 od společnosti Sony.

Dnes nejčtenější

.