Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Úderem dnešního dne startují předobjednávky smartphonu, který má velký potenciál stát se absolutním bestsellerem své třídy. Nové vivo V40 láká jednak na prakticky vlajkové parametry, a především pak na špičkový fotoaparát ZEISS, který s tak nízko posazenou cenovkou je na českém trhu skutečný unikát. 

Nejlevnější ZEISS optika na trhu

Není žádným tajemství, že vivo umí nabídnout parádně vybavené telefony za sympatické ceny, a nové V40 je toho jasným důkazem. Za 12 499 Kč dostanete elegantní smartphone s 120Hz AMOLED displejem o velikost 6,78“ a extrémní svítivostí 4 500 nitů. Spolehnout se dá také na čipset Snapdragon 7 Gen 3 od Qualcommu, 8GB + 256GB paměť, krytí IP68 i na velkou 5500mAh baterii s rychlým 80W nabíjením.

Jeho největší předností je však dvojice zadních 50Mpx fotoaparátů ZEISS s optickou stabilizací a automatickým ostřením. Vivo V40 je tak absolutně nejlevnějším smartphonem s optikou této německé značky, díky které dokáže nabídnout naprosto špičkovou kvalitu pořízených snímků.

4

Gril Weber – prémiovka jako dárek

Pokud si nové vivo V40 předobjednáte u Mobil Pohotovosti, a stihnete tak učinit do 27. června, dostanete parádní gril jako dárek. A skutečnost, že se jedná o značku Weber, potěší snad všechny masteršéfy.

Soutěž o 5×2 lístky na EURO 2024

Chcete zažít opravdovou atmosféru zápasu na EURO 2024? Vivo společně se svým partnerem Mobil Pohotovost pořádají soutěž o 5×2 lístky na zápas Turecko – Portugalsko, který se uskuteční v sobotu 22. 6. v Dortmundu. Více informací o soutěži najdete právě zde.

vivo_v40 (3)

Dnes nejčtenější

.