Zavřít reklamu

Během minulého týdne byl oficiálně oznámen nejnovější model společnosti Xiaomi, Redmi 13. Na svoji uživatelsky přívětivou cenu má některé velmi solidní specifikace, které rozhodně stojí za zmínku. Navíc oproti ostatním modelům ořezává své rohy. Po objednávce přijde uživatelům krabice, která však neobsahuje nabíječku, kterou si tak každý bude muset dokoupit. V krabici se nachází pouze USB kabel a SIM karta.

Model Redmi 13 obsahuje slušný 6,79palcový 1080 IPS LCD displej s obnovovací frekvencí ve výši 90Hz s uživatelsky dostatečným jasem. Překvapením pro technologické nadšence byla také velikost baterie, která dosahuje hodnoty 5 030 mAh a doprovází ji 33W podpora nabíjení. Model pohání 12 nm čipová sada s názvem MediaTek Helio G91 Ultra a k dispozici bude hned v několik, v dnešní době už klasických, verzích.

Různé verze budou obohaceny o 6GB nebo 8GB RAM paměti a na výběr bude také mezi 128GB a 256GB velikosti uložiště. Uložiště lze dál rozšiřovat pomocí microSD karty. Jednou z dostupných barev je například růžová, která oslovila nespočet uživatelů. Zadní strana je obohacena pouze jedním, za to však dobrým 108MP fotoaparátem ISOCELL HM6, 1/1,67″ snímači s 9in1 pixel binning, díky kterému lze až 3x přiblížit konkrétní objekt. Na přívětivou cenu fotí tedy velmi kvalitně.

Dnes nejčtenější

.