Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejlevnější vlajkovka od Samsungu je teď ještě výhodnější. Cena oblíbeného Samsungu Galaxy S23 FE spadla tak, jako ještě nikdy předtím – právě teď ho pořídíte už za 11 649 Kč. A aby toho nebylo málo, ještě k němu získáte i prodlouženou tříletou záruku úplně zadarmo. 

Vlajkovka za 11 tisíc s Galaxy AI

Samsung Galaxy S23 FE je velmi solidně vybavený telefon za ještě více atraktivní cenu. Svými parametry i designem vychází z loňských vlajkovek, nabídne kvalitní 120Hz AMOLED displej, a především pak parádní 50Mpx hlavní fotoaparát doplněný 12Mpx širokoúhlým objektivem a 8Mpx teleobjektivem, krytí IP68 i 4500mAh baterku s podporou rychlého i bezdrátového nabíjení. 

Hlavním lákadlem je však bezesporu podpora Galaxy AI, kterou tento sympaťák získal s březnovou aktualizací. Vyzkoušet si tak můžete funkce jako Circle to Search pro vyhledávání objektů jednoduchým kroužkováním na obrazovce, fotoasistenta pro generativní úpravu fotek, a pokud nevládnete všemi světovými jazyky, tlumočník a jeho simultánní překlad se budou v létě hodit.

Ceny Galaxy S23 FE po slevě a využití bonusu:

Tříletá záruka a výkupní bonus

Nejvíce se Galaxy S23 FE vyplatí, pokud u Mobil Pohotovosti prodáte své starší zařízení, ať už třeba smartphone, chytré hodinky, herní konzoli nebo tablet. Nejen, že za něj dostanete tu nejvyšší možnou cenu, v případě koupě Galaxy S23 FE navíc i výkupní bonus, který výslednou cenu ještě parádně sníží. Dárek v hodnotě několika tisíc představuje tříletá záruka, kterou k S23 FE získáte jedině na mp.cz.

Samsung_galaxy_S23_FE (2)

Dnes nejčtenější

.