Zavřít reklamu

Máme pro vás skvělou zprávu. Výprodejová nabídka u Mobil Pohotovosti zaujala natolik, že byla ještě o pár dní prodloužena. Stále tak můžete ulovit ty nejoblíbenější smartphony, a to v čele s iPhonem 15, kompletní řadou Samsung Galaxy S24, nebo třeba Xiaomi 14, za nejnižší ceny v celém Česku. Tady je pár tipů, kde se nákup skutečně vyplatí. 

iPhone 15 nejlevněji na trhu

Výrazně levnější jsou teď na mp.cz stovky smartphonů, pár kousků mezi nimi ale výrazně vyčnívá. Dokonalým příkladem je iPhone 15, který i díky vysokému bonusu vyjde už na 17 190 Kč. Za Samsungů se teď vyplatí Galaxy S23 FE, ale i totální hitovka Galaxy S24 Ultra, která je hned o několik tisíc výhodnější. 

Iphone_15_pro (2)

To stejné však platí i pro výrazně levnější smartphony. Tak třeba Samsung Galaxy A55 vyjde už na 8 790 Kč (běžně 11 990 Kč), Xiaomi Redmi 12 stojí 2 689 Kč a Infinix Note 40 Pro s bezdrátovou nabíječkou pořídíte už za 5 199 Kč (běžně 6 889 Kč).

Nejlepší smartphony ve výprodeji:

Apple:

Samsung:

Xiaomi:

Tříletá záruka, bonusy v řádech tisíců

V zajímavých slevách je spousta dalších telefonů – kompletní výprodejovou nabídku najdete na linku mp.cz/vyprodej. Jedině u Mobil Pohotovosti získáte k vybraným modelům i prodlouženou tříletou záruku zcela zdarma a ušetříte tisíce díky bonusu k výkupu. 

Samsung_galaxy_S24

Dnes nejčtenější

.